Programme

CONTENT. ENGAGEMENT. TECHNILIGIES.
#baprasummit2018













VENUE
APRIL 25, InterContinental hotel in Sofia (the former Radisson Blu Grand Hotel)


























12:30 - 13:00
Registration  













13:00 - 13:15
Opening words

















Katya Dimitrova




BAPRA Chairwoman

















Maria Gergova-Bengtsson




BAPRA Deputy Chair













13:15 - 13:30
Opening words




Ognian Zlatev





        Head of EC Representation in Bulgaria          













13:30 - 13:50
The New Art of Engagement

















Nick Andrews




SVP and Senior Partner of FleishmanHillard

















Moderator: Katya Dimitrova, BAPRA Chairwoman




В§О 10 min.





                         
14:00 - 14:20
Creative Content matters

















Fiorenza Plinio




Head of Development, Creative Excellence of Cannes Lions International

















Moderator: Galin Borodinov, PR Point




В§О 10 min.




                         
14:30 -14:50
Coffee break













14:50 - 15:10
Engagement: The Art and Science of Building Meaning Brand Relationships 

















Scott Gould




The Shape of Engagement, Speaker, Advisor

















Moderator:Maxim Behar, M3 Communications Group, Inc.




В§О 10 min.





                         
15:20 - 15:40
Media research meets artificial intelligence

















Georgi Ivanov




Director of Global Marketing and Operations at Commetric

















Moderator: Sergi Sergiev, Data Science Society




В§О 10 min.







                         
15:50 - 16:10

Future Present of media - between fake news and content marketing
















 
Velislava Popova
        Editor of Dnevnik.bg
                         




Moderator: Maria Gergova-Bengtsson, BAPRA Deputy Chair




В§О 10 min.






                         
16:20 - 16:35
Coffee break













16:35 - 16:55
Employer branding starts at school and how to attract new generation

















Detelina Smilkova
        Vice-President of the VUZF University, Chairman of Bulgarian association for people management

















Moderator: Lubomir Alamanov, Site Media Consultacy




В§О 10 min.






                         
17:05 - 17:25
The general data protection regulation: implications for European agencies

















Andrew Johnson




Managing Director Public Affeirs EU, RPP Group

















Moderator: Adriana Popova, Intelday




В§О 10 min.






                         
17:25 - 17:45
GDPR discussion/ workshop 

















Andrew Johnson




Managing Director Public Affairs EU, RPP Group

















PR agency representatives

















Moderator: Adriana Popova, Intelday













17:45 - 17:55
Recap and closing words

















Katya Dimitrova




BAPRA Chairwoman













18:00 - 19:00
Cocktail