БАПРА с нов Управителен съвет и Етична комисия

29 септември 2022 г. На проведеното вчера годишно общо събрание на Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) бяха избрани нови членове на Управителния съвет и на Етичната комисия към БАПРА.

Александър Христов, управляващ партньор на Параграф 42, встъпва в позицията на Председател на БАПРА, а Ива Григорова, управляващ директор на MSL Sofia, част от Publicis Groupe България, беше избрана за заместник-председател.

В състава на управителния съвет влязоха доказани специалисти, някои от които са за първи път в него. Това са Стела Ерера от Key Experts Group, Светлана Савова от V+O Communication, Тодор Янев от Janev and Janev, Максим Бехар от M3 Communications Group, Inc. и Борис Стоянов от All Channels Communication Group.

“Продължаваме да работим активно за издигане на нивото на професията ни и за утвърждаване на ролята на ПР агенциите в бизнеса. Имаме много какво да направим, и вярвам, че в този състав на управителния съвет можем да постигнем много. Имаме комбинация между свежи сили и приемственост, което е чудесна предпоставка за успех“ – сподели Александър Христов, председател на БАПРА за мандат 2022 – 2024.

Общото събрание избра и членове на Етична комисия на БАПРА за същия мандат – това са Николай Неделчев, Десислава Пантелеева и Мария Гергова–Бенгтссон. На първото си заседание комисията трябва да избере свой председател. За резервни членове бяха избрани Диана Пазаитова и Александър Дурчев.

Общото събрание прие и нов асоцииран член на БАПРА – IMG PR & Communication, част от Internet Media Group.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Прочетете още Новини

PR ФОРУМЪТ НА БАПРА

PR ФОРУМЪТ НА БАПРА  СТАНА СЦЕНА ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ И ПОЛЕЗНИ ПРАКТИКИ ЗА