PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа

Максим Бехар бе обявен днес от американското списание PRWeek за най-добър PR професионалист в Европа. Той е главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Наградата бе обявена на специална церемония на живо в Лондон на престижния международен конкурс PRWeek Global Awards 2022, организиран от най-авторитетното издание за публични комуникации в света PRWeek. Максим Бехар получава наградата „Най-добър PR професионалист в Европа за втори път. Първото отличие му бе връчено по време на специална онлайн церемония през 2020 г.

Освен PR специалист с дългогодишен опит и бивш Президент на най-влиятелната PR организация в света ICCO, Максим Бехар е настоящ директор по международното развитие на организацията. Той бе избран и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех и в продължение на две седмици бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO.

Да бъда PR професионалист е награда само по себе си, а да бъда най-добрият в Европа е огромна чест и признателност. Изключително съм щастлив и благодарен отново да получа толкова престижно отличие и съжалявам, че не успях лично да получа наградата поради реализирането на важен PR проект в България. Нивото на успех, което тази награда изисква, е поредното доказателство за усиления труд, който полагам аз и моя екип в компанията да развиваме индустрията у нас и да постигаме отлични резултати с всеки от многобройните ни проекти“, коментира Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в PRWeek Global Awards 2022 се избират от жури, съставено от доказани експерти в бранша от цял свят. Церемонията по връчване на наградите се състоя на живо за пръв път от две години насам, което направи събитието още по-вълнуващо за участниците и неговите организатори.

Подробна информация за конкурса и победителите ще откриете тук.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е световно известен експерт по връзки с обществеността, предприемач и писател, възпитаник на Харвард Кенеди. Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., бивш президент на Международната организация за консултантски комуникации (ICCO) и настоящ президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум със седалище в Давос, Швейцария. Той е вписан в световната PR Зала на славата в Лондон и също така е отличен с много титли, сред които „Най-добрият PR специалист в Европа“ за 2020 г. от PR Week, „Глобален изпълнителен директор на годината“ от The International Stevie Awards и „Комуникатор на десетилетието“ от Индийската асоциация на бизнес комуникациите. Роден и израснал българин, той се смята за глобален гражданин. Автор е на световния бестселър „Световната PR революция“, който е класиран сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority и също така има рекордни продажби сред новите PR книги в Amazon.

За M3 Communications Group, Inc.:

M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: 3 пъти Агенция на годината в България – 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според The Stevie Awards и много други.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Прочетете още Новини

PR ФОРУМЪТ НА БАПРА

PR ФОРУМЪТ НА БАПРА  СТАНА СЦЕНА ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ И ПОЛЕЗНИ ПРАКТИКИ ЗА